Daire Başkanı Çorumlu'dan ilçemize ziyaret

Tarih 28 Eylül 2019, 22:57 Editör

Daire Başkanı olan Mahmut Çorumlu ilçemizi ziyaret etti.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanı olarak atanması sebebiyle ilçemize veda ziyaretinde bulundu.

Daire Başkanı Mahmut Çorumlu, Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni görevinde başarılar diledi.

Dedelioğlu, Kırıkkale'ye verdiği hizmetlerden dolayı Çorumlu'ya plaket verdi.

Balışeyh ilçemiz doğalgaza kavuştu

Balışeyh ilçemiz doğalgaza kavuştu Kırıkkale’nin 2 ilçesinden sonra 3. ilçe olan Balışeyh ilçesine doğalgaz verilerek ilk meşale yakıldı.

Ulaştırma Bakanımız ilçemize ziyareti

Ulaştırma Bakanımız ilçemize ziyareti Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan ilçemizi ziyaret etti.