Doğalgaz çalışmaları devam ediyor

Tarih 22 Temmuz 2019, 11:19 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ilçemizde devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleme yaparak görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkanımız Dedelioğlu, "Halkımıza verdiğimiz tüm sözlerimizi bir bir yerine geitiriyoruz. Daha güzel bir ilçe için ve halkımızın refah ve huzuru için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. İnsanımız hizmet etme meşalemiz hiçbir zaman sönmyecektir." ifadelerini kullandı.

Çevre düzenleme çalışmalarımız

Çevre düzenleme çalışmalarımız İlçemizde çevre düzenleme ve kilit parke çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Tüm vatandaşlarımızın dikkatine..!

Tüm vatandaşlarımızın dikkatine..! Kırıkkale Valiliği tarafından “Maganda Kurşununa Hayır” projesi hayata geçirildi.