Doğalgaz çalışmaları devam ediyor

Tarih 22 Temmuz 2019, 11:19 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ilçemizde devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleme yaparak görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkanımız Dedelioğlu, "Halkımıza verdiğimiz tüm sözlerimizi bir bir yerine geitiriyoruz. Daha güzel bir ilçe için ve halkımızın refah ve huzuru için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. İnsanımız hizmet etme meşalemiz hiçbir zaman sönmyecektir." ifadelerini kullandı.

Balışeyh ilçemiz doğalgaza kavuştu

Balışeyh ilçemiz doğalgaza kavuştu Kırıkkale’nin 2 ilçesinden sonra 3. ilçe olan Balışeyh ilçesine doğalgaz verilerek ilk meşale yakıldı.

Ulaştırma Bakanımız ilçemize ziyareti

Ulaştırma Bakanımız ilçemize ziyareti Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan ilçemizi ziyaret etti.