Doğalgaz çalışmaları devam ediyor

Tarih 22 Temmuz 2019, 11:19 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ilçemizde devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleme yaparak görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkanımız Dedelioğlu, "Halkımıza verdiğimiz tüm sözlerimizi bir bir yerine geitiriyoruz. Daha güzel bir ilçe için ve halkımızın refah ve huzuru için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. İnsanımız hizmet etme meşalemiz hiçbir zaman sönmyecektir." ifadelerini kullandı.

Valimiz ilçemizde incelemelerde bulundu

Valimiz ilçemizde incelemelerde bulundu Valimiz ilçemizde incelemelerde bulundu

Balışeyh ilçemiz doğalgaza kavuştu

Balışeyh ilçemiz doğalgaza kavuştu Kırıkkale’nin 2 ilçesinden sonra 3. ilçe olan Balışeyh ilçesine doğalgaz verilerek ilk meşale yakıldı.