Ballı Baba Türbesi Ziyarete Açıldı

Tarih 30 Haziran 2019, 09:29 Editör

Ballı Baba Türbesi Ziyarete Açıldı

Balışeyh ilçesinde restorasyon çalışmaları tamamlanan Ballı Baba Türbesi ziyarete açıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesinin ardından konuşan Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, ilimize ve Balışeyh’e güzel bir eser kazandırıldığını ifade etti.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ise restorasyon çalışmaları tamamlanan türbenin vatandaşların ziyaretine sunulduğunu söyledi.

Bu mübarek toprakları İslam coğrafyası haline getirmek için, irşat için gelip buralarda meftun kalan birçok büyüğümüz olduğunu hatırlatan Vali Sezer ise “Bizim şükran borcumuz eser yapmakla bitmez. Bizden sonraki nesiller burada bu eserleri gördükçe, bu toprakların manevi kodlarını hatırlayacaklar ve geleceğe daha emin adımlarla yürüyecekler. Milli ve manevi ruh dünyamızın mimarları, bu toprakları Türk-İslam yurdu yapan manevi büyüklerimizin Ruhu Şad Olsun” dedi.

Daire Başkanı Çorumlu'dan ilçemize ziyaret

Daire Başkanı Çorumlu'dan ilçemize ziyaret Daire Başkanı olan Mahmut Çorumlu ilçemizi ziyaret etti.

Doğalgaz çalışmaları devam ediyor

Doğalgaz çalışmaları devam ediyor Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ilçemizde devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleme yaparak görevlilerd...