Hayaldi ama şimdi gerçek oldu

Tarih 09 Haziran 2019, 02:16 Editör

Hayaldi ama şimdi gerçek oldu

İlçemiz doğalgaza kavuşuyor.

Yıllardır özlemini çektiğimiz doğalgaz, Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu’nun girişimleriyle nihayet son aşamasına geldi.

İlçemize doğalgaz boru hatları döşenmeye başladı.

Başkanımız Ali Dedelioğlu, çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı. Dedelioğlu yaptığı açıklamda, “Doğalgaz boru hattı montaj çalışmaları başlamıştır. Tüm ilçe halkına hayırlı olsun. İlçemize bir çivi çakandan Allah razı olsun.” İfadelerini kullandı.

Daire Başkanı Çorumlu'dan ilçemize ziyaret

Daire Başkanı Çorumlu'dan ilçemize ziyaret Daire Başkanı olan Mahmut Çorumlu ilçemizi ziyaret etti.

Doğalgaz çalışmaları devam ediyor

Doğalgaz çalışmaları devam ediyor Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ilçemizde devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleme yaparak görevlilerd...