Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti

Tarih 30 Nisan 2019, 13:38 Editör

Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer, Belediyemizi ziyaret ederek Başkanımız Ali Dedelioğlu ile bir araya geldi.

Bir dizi ziyaret ve programlarda bulunmak üzere Balışeyh’e gelen Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, ilçe ziyaretlerinin ilkini Balışeyh ile başlattı.

İlçeye gelişinde Kaymakam Vekili Mücahit Öztürk ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Yunus Sezer, programına Kaymakamlık ziyareti ile başladı. Programının devamında Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Sezer'e teşekkür etti.

Balışeyh ilçemiz doğalgaza kavuştu

Balışeyh ilçemiz doğalgaza kavuştu Kırıkkale’nin 2 ilçesinden sonra 3. ilçe olan Balışeyh ilçesine doğalgaz verilerek ilk meşale yakıldı.

Ulaştırma Bakanımız ilçemize ziyareti

Ulaştırma Bakanımız ilçemize ziyareti Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan ilçemizi ziyaret etti.