Aziz milletimizin başı sağolsun

Tarih 05 Ekim 2018, 09:25 Editör

İlçemize bağlı Akçakavak köyünden kardeşimiz, yiğidimiz Yahya Şen, hain terör örgütünün kurduğu alçakça pusu nedeniyle şahadete ulaştı. Tüm ilçe halkımızın ve aziz milletimizin başı sağolsun.

Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu Jandarma Uzman Çavuş Yahya Şen’in şehit düşmesi nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkanımız yaptığı yazılı mesajında, “Batman İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli, Kırıkkale ili Balışeyh ilçesi Akçakavak köyü nüfusuna kayıtlı, Jandarma Uzman Çavuş Yahya Şen, 04.10.2018 tarihinde Batman İli Gercüş ilçesi kırsalında yürütülen operasyonlar sırasında operasyona giden zırhlı askeri aracın geçişi esnasında Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca El Yapımı Patlayıcı (EYP) saldırısı sonucu yaralanmış olup, ilk müdahalenin yapıldığı Batman Bölge Devlet Hastanesinden Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk halinde iken yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştur.

Şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Yahya Şen’in cenazesi, 05 Ekim 2018 Cuma günü ilimiz Merkez Nur Camii’nde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Balışeyh ilçesi Akçakavak Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur olay sonucu hayatını kaybeden diğer 7 vatan evladımıza, Yahya Şen yiğidimize ve bu vatan için, bizler için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum.”

Bu haber 2055 defa okunmuştur.