İşimiz halkımıza hizmet etmek

Tarih 01 Eylül 2018, 13:15 Editör

Balışeyh İlçemizde kilit parke ve bordür çalışmaları hızla devam ediyor.

Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, "Balişeyh ilçemizde altyapısı tamamlanan Ballı Mahallesi'nde parke, bordür çalışmamız son sürat devam etmektedir. Çalışmalarımızı kış ayları başlamadan tamamlamak istiyoruz. Halkımıza hizmet etmek bizim asıl işimiz. Balışeh ilçemiz gün geçtikçe daha da güzelleşiyor." dedi.

Daire Başkanı Çorumlu'dan ilçemize ziyaret

Daire Başkanı Çorumlu'dan ilçemize ziyaret Daire Başkanı olan Mahmut Çorumlu ilçemizi ziyaret etti.

Doğalgaz çalışmaları devam ediyor

Doğalgaz çalışmaları devam ediyor Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ilçemizde devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleme yaparak görevlilerd...