İşimiz halkımıza hizmet etmek

Tarih 01 Eylül 2018, 13:15 Editör

Balışeyh İlçemizde kilit parke ve bordür çalışmaları hızla devam ediyor.

Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, "Balişeyh ilçemizde altyapısı tamamlanan Ballı Mahallesi'nde parke, bordür çalışmamız son sürat devam etmektedir. Çalışmalarımızı kış ayları başlamadan tamamlamak istiyoruz. Halkımıza hizmet etmek bizim asıl işimiz. Balışeh ilçemiz gün geçtikçe daha da güzelleşiyor." dedi.

İlçemizde 29 Ekim coşkusu

İlçemizde 29 Ekim coşkusu Balışeyh ilçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Aziz milletimizin başı sağolsun

Aziz milletimizin başı sağolsun İlçemize bağlı Akçakavak köyünden kardeşimiz, yiğidimiz Yahya Şen, hain terör örgütünün kurduğu alçakça pusu nedeni...