İşimiz halkımıza hizmet etmek

Tarih 01 Eylül 2018, 13:15 Editör

Balışeyh İlçemizde kilit parke ve bordür çalışmaları hızla devam ediyor.

Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, "Balişeyh ilçemizde altyapısı tamamlanan Ballı Mahallesi'nde parke, bordür çalışmamız son sürat devam etmektedir. Çalışmalarımızı kış ayları başlamadan tamamlamak istiyoruz. Halkımıza hizmet etmek bizim asıl işimiz. Balışeh ilçemiz gün geçtikçe daha da güzelleşiyor." dedi.

Çevre düzenleme çalışmalarımız

Çevre düzenleme çalışmalarımız İlçemizde çevre düzenleme ve kilit parke çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Tüm vatandaşlarımızın dikkatine..!

Tüm vatandaşlarımızın dikkatine..! Kırıkkale Valiliği tarafından “Maganda Kurşununa Hayır” projesi hayata geçirildi.