İlçemizde kilit parke çalışmaları

Tarih 11 Ağustos 2018, 13:09 Editör

Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yaptığı açıklamada, "Balışeyh ilçemizde altyapı çalışması biten mahallelerimizde kilit parke taşı çalışmalarımız başlamıştır, SAMSUN yolu orta refüj kaldırım taşı, ağaçlandırma, çim, peyzaj çalısması bayram tatili sonunda başlayacaktır." dedi.

Bakan Karaismailoğlu ilçemize geldi

Bakan Karaismailoğlu ilçemize geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, Ankara- Sivas YHT hattında incelemelerde bulunmak üzere Kırı...

Yollarımız parke taşı ile döşeniyor

Yollarımız parke taşı ile döşeniyor Yollarımız parke taşı ile döşeniyor