İlçemizde kilit parke çalışmaları

Tarih 11 Ağustos 2018, 13:09 Editör

Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yaptığı açıklamada, "Balışeyh ilçemizde altyapı çalışması biten mahallelerimizde kilit parke taşı çalışmalarımız başlamıştır, SAMSUN yolu orta refüj kaldırım taşı, ağaçlandırma, çim, peyzaj çalısması bayram tatili sonunda başlayacaktır." dedi.

İşimiz halkımıza hizmet etmek

İşimiz halkımıza hizmet etmek Balışeyh İlçemizde kilit parke ve bordür çalışmaları hızla devam ediyor.

Başkanımız ve ailesinin mutlu günü

Başkanımız ve ailesinin mutlu günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu oğlu Burak ile Burhanettin Demirli Bey´in kızı Aysu hayatlarını birleşt...