İlçemizde kilit parke çalışmaları

Tarih 11 Ağustos 2018, 13:09 Editör

Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yaptığı açıklamada, "Balışeyh ilçemizde altyapı çalışması biten mahallelerimizde kilit parke taşı çalışmalarımız başlamıştır, SAMSUN yolu orta refüj kaldırım taşı, ağaçlandırma, çim, peyzaj çalısması bayram tatili sonunda başlayacaktır." dedi.

Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti

Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer, Belediyemizi ziyaret ederek Başkanımız Ali Dedelioğlu ile bir araya geldi.

Mazbatasını alan Başkan Dedelioğlu görevine başladı

Mazbatasını alan Başkan Dedelioğlu görevine başladı Mazbatasını alan Başkan Dedelioğlu görevine başladı