Başkanımız ve ailesinin mutlu günü

Tarih 17 Temmuz 2018, 01:00 Editör

Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu oğlu Burak ile Burhanettin Demirli Bey´in kızı Aysu hayatlarını birleştirdiler.

Genç çiftin nikahını Yahşihan Belediye  Başkanı Ahmet Sungur kıydı. Nikah töreni Vali İlker Haktankaçmaz  ve  Belediye Başkanları şahitliği ile gerçekleştirildi. Düğün Mersan Düğün salonunda gerçekleşti. Düğün törenine katılım oldukça fazla oldu. Aileler düğün törenine katılanları kapıda karşıladı. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün merasimine ilgi yüksekti. Tören siyaset, iş dünyası ve bürokrasi camiasını bir araya getirdi.

Belediye Başkanımız Dedelioğlu, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti.

Çevre düzenleme çalışmalarımız

Çevre düzenleme çalışmalarımız İlçemizde çevre düzenleme ve kilit parke çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Tüm vatandaşlarımızın dikkatine..!

Tüm vatandaşlarımızın dikkatine..! Kırıkkale Valiliği tarafından “Maganda Kurşununa Hayır” projesi hayata geçirildi.