Başkanımız ve ailesinin mutlu günü

Tarih 17 Temmuz 2018, 01:00 Editör

Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu oğlu Burak ile Burhanettin Demirli Bey´in kızı Aysu hayatlarını birleştirdiler.

Genç çiftin nikahını Yahşihan Belediye  Başkanı Ahmet Sungur kıydı. Nikah töreni Vali İlker Haktankaçmaz  ve  Belediye Başkanları şahitliği ile gerçekleştirildi. Düğün Mersan Düğün salonunda gerçekleşti. Düğün törenine katılım oldukça fazla oldu. Aileler düğün törenine katılanları kapıda karşıladı. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün merasimine ilgi yüksekti. Tören siyaset, iş dünyası ve bürokrasi camiasını bir araya getirdi.

Belediye Başkanımız Dedelioğlu, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti.

İlçemizde 29 Ekim coşkusu

İlçemizde 29 Ekim coşkusu Balışeyh ilçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Aziz milletimizin başı sağolsun

Aziz milletimizin başı sağolsun İlçemize bağlı Akçakavak köyünden kardeşimiz, yiğidimiz Yahya Şen, hain terör örgütünün kurduğu alçakça pusu nedeni...