Başbakan Yardımcısı ilçemizi ziyaret etti

Tarih 27 Nisan 2018, 16:43 Editör

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Balışeyh ilçemizi ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın seçim öncesi Balışeyh ilçesi ve Balışeyh Belediye Başkanlığı ile AK Parti İlçe Başkanlığı ve yönetim teşkilatını ziyaret etti. 24 Haziran 2018'de yapılacak olan genel seçimler hakkında istişare toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağı ilçede misafir etmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Balışeyh ilçemiz doğalgaza kavuştu

Balışeyh ilçemiz doğalgaza kavuştu Kırıkkale’nin 2 ilçesinden sonra 3. ilçe olan Balışeyh ilçesine doğalgaz verilerek ilk meşale yakıldı.

Ulaştırma Bakanımız ilçemize ziyareti

Ulaştırma Bakanımız ilçemize ziyareti Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan ilçemizi ziyaret etti.