İlçemize yeni su kaynağı

Tarih 04 Nisan 2018, 21:28 Editör

Balışeyh Belediyesi tarafından açılan yeni su kuyusu ile İlçe Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, ilçede nadir yaşanan su sorunu tamamen bittiğini söyledi.

Balışeyh Belediyesi tarafından açılan yeni su kuyusu ile İlçe Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, ilçede nadir yaşanan su sorunu tamamen bittiğini söyledi.

Kırıkkale'nin Balışeyh İlçe Belediye Başkanlığı tarafından ilçede sürdürülen su ve kanalizasyon çalışmalarında yeni bir su kaynağına daha ulaşıldı. Ulaşılan yerde açılan kuyu ile ilçenin suya olan ihtiyacına karşılık verecek yeni bir yapı Balışeyhlilere kazandırıldı.

Açılan su kuyusu ile ilgili İlçe Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, "İlçemizin zaten suya ihtiyacı yok denecek kadar azdı. Hayata geçirdiğimiz bu çalışma ile ilçede su sıkıntısı kalmadı. Yapılan hattımız kısa sürede gerekli çalışmayla ilçe hattına bağlanacak. Gerekli durumlarda bulduğumuz bu su kaynağından da faydalanacağız" dedi.

Bulunan suyun ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Dedelioğlu, ilçenin huzur ve mutluluğu için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerinin altını çizdi.

Belediyemizden halkımıza iftar verildi

Belediyemizden halkımıza iftar verildi Balışeyh İlçemizde yüzlerce vatandaş iftar sofrasında buluştu.

İlçemizde yağmur duası

İlçemizde yağmur duası Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.