Başkanımız hizmetlerini ulusal TV'de anlattı

Tarih 23 Mart 2018, 23:05 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilçemizde yapılan yatırımları ulusal kanal olan TGRT televizyonuyla vatandaşlara duyurdu.

İlçe genelinde yapılan ve yapılacak dev yatırımlara yönelik televizyon programında konuşan Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilgi ile izlendi.

İlçemizde ağaçlandırma çalışmaları

İlçemizde ağaçlandırma çalışmaları Balışeyh ilçemizde ağaçlandırma çalışmaları kapsamında fidan dikimi yapıldı.

İşçilerimizle kadro sözleşmesi imzalandı

İşçilerimizle kadro sözleşmesi imzalandı İşçilerimizle kadro sözleşmesi imzalandı