Başkanımız hizmetlerini ulusal TV'de anlattı

Tarih 23 Mart 2018, 23:05 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilçemizde yapılan yatırımları ulusal kanal olan TGRT televizyonuyla vatandaşlara duyurdu.

İlçe genelinde yapılan ve yapılacak dev yatırımlara yönelik televizyon programında konuşan Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilgi ile izlendi.

Valimiz Sayın Yunus Sezer ilçemizi ziyaret etti

Valimiz Sayın Yunus Sezer ilçemizi ziyaret etti Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer, Balışeyh ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlçemizde sondaj çalışmaları

İlçemizde sondaj çalışmaları Balışeyh ilçemizde sondaj çalışmaları devam ediyor.