Başkanımız hizmetlerini ulusal TV'de anlattı

Tarih 23 Mart 2018, 23:05 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilçemizde yapılan yatırımları ulusal kanal olan TGRT televizyonuyla vatandaşlara duyurdu.

İlçe genelinde yapılan ve yapılacak dev yatırımlara yönelik televizyon programında konuşan Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilgi ile izlendi.

Belediyemizden halkımıza iftar verildi

Belediyemizden halkımıza iftar verildi Balışeyh İlçemizde yüzlerce vatandaş iftar sofrasında buluştu.

İlçemizde yağmur duası

İlçemizde yağmur duası Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.